Trobada Comunitària pel Dret a l’Alimentació

,

 

 

El dijous 12 de maig vam dur a terme, juntament amb les nostres companyes de Justicia Alimentaria, la «Trobada Comunitària pel Dret a l’Alimentació». Activitat emmarcada dintre del projecte «Entre Iguales» finançat per la Generalitat Valenciana. També vam comptar amb la col·laboració de L’Argila Facilitació i Formació Feminista Intereseccional i de La Cosecha Comunicación. Va consistir en la posada en comú de diferents experiències que aborden el Dret a l’Alimentació des de perspectives dignes, empoderadores i sostenibles. En concret vam comptar amb «El Grup de Consum de la Zaiia», «Cuina de Barri» de Cabanyal Horta, Horts Urbans de Benimaclet, AMPA Cervantes i la pròpia experiència «Entre Iguales».


La primera part es va dur a terme al Centre Municipal de Joventut de Benimaclet, per a després desplaçar-nos als Horts Urbans de Benimaclet, on es va realitzar la segona part de la trobada, de la qual un dels resultats va ser l’elaboració col·lectiva d’una sèrie de demandes identificades per tal de traslladar-les posteriorment a l’administració.

Va ser un dia molt intens i ple d’emocions, ja que també va servir per a donar lliurament dels certificats de participació a les Dinamitzadores i Dinamozadors Comunitaris pel Dret a l’Alimentació.